Medgivande gällande cookies samt integritetspolicy!
En cookie är en mycket liten textfil som lagras i din dator. Den används för att komma ihåg dig och dina val på hemsidan. Cookies är ett utmärkt sätt för hemsidor att spara viktig information och inställningar. Till exempel när du senast var där, vad du skrev in i ett formulär så att du slipper skriva igen, vilka val du gjort och så vidare. Cookies kan inte innehålla kod och därför behöver du inte oroa dig för reklam, spionprogram, virus eller liknande. Cookies belastar inte ditt system märkbart. Det är bara hemsidan som sparade textfilen som kan läsa den, så ingen annan kan snoka vad du gjort hos oss. Vi använder två typer av cookies, sessions-cookies och så kallade fasta cookies. Läs även igenom våran integritetspolicy.
×
Swedish Danish English Finnish Icelandic

×
 x 

Kundvagnen är tom


INTEGRITETSPOLICY
Version 1.0 (2018-05-23)


PERSONUPPGIFTER

It´s Nothing Sweden AB förstår vikten av våra kunders integritet. Vi ser till att all information som du anger när du använder vår webshop skyddas.

För att kunna handla hos It´s Nothing Sweden AB´s olika webbbutiker behöver vi följande information om dig:

•   Namn
•   Adress
•   Personnummer - (när köp sker mot faktura)
•   E-post
•   Telefon-/mobilnummer

It´s Nothing Sweden AB ansvarar enligt den svenska dataskyddsförordningen, GDPR för behandlingen av de personuppgifter som du som kund ger oss. I samband med att du handlar hos It´s Nothing Sweden AB godkänner du att informationen du lämnar om dig själv lagras och används av It´s Nothing Sweden AB och våra samarbetspartners för att uppfylla våra åtaganden gentemot dig. Syftet med att behandla och registrera dina uppgifter är uteslutande för att förbereda, processera och slutföra din beställning, för att förbättra vår kundtjänst och i marknadsföringssyfte.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

It´s Nothing Sweden AB
Syskonhamnsgatan 4
302 45 Halmstad
Sverige

Telefon: +46 (0) 10 25 25 245
E-post: iDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Organisationsnummer: 559140-8470

SAMTYCKE

Genom att godkänna köpvillkoren lämnar du ditt samtycke till att It´s Nothing Sweden AB behandlar dina personuppgifter för ovan nämnda ändamål. Vidare lämnar du ditt samtycke till att It´s Nothing Sweden AB använder information som samlas för indirekt marknadsföring. Önskar du att inte erhålla erbjudanden från It´s Nothing Sweden AB, ska detta meddelas i samband med registreringen eller vid senare tillfälle. Om du inte accepterar köpvillkoren hos It´s Nothing Sweden AB ber vi dig vänligen att inte använda de tjänster vi erbjuder.

HUR LÄNGE SPARAS INFORMATIONEN?

Ovanstående uppgifter sparas tillsammans med information om vilka produkter du har köpt så länge det är nödvändigt utifrån lagkrav eller för att fullgöra de åtaganden It´s Nothing Sweden AB har gentemot dig. Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning. Därefter raderas informationen.

Enligt dataskyddsförordningen, GDPR har du som kund rätt att få tillgång till den information om dig som vi har registrerat (kostnadsfritt en gång per år), samt att begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till att låta It´s Nothing Sweden AB använda dina uppgifter med undantag av följande situationer:

•   Du har ett pågående ärende med kundservice
•   Du har en aktiv order som ännu inte har skickats eller endast delvis har skickats
•   Du har en obetald skuld hos It´s Nothing Sweden AB
•   Du misstänks för att ha missbrukat våra tjänster under de senaste tre åren
•   Om du har handlat hos It´s Nothing Sweden AB sparar vi dina personuppgifter i anslutning till transaktionen i bokföringssyfte

Om du har ett konto registrerat hos It´s Nothing Sweden AB avsett för att underlätta framtida köp kommer dina personuppgifter samt beställningsinformation inte att raderas såvida du inte ber oss om det. Önskar du att radera dina personuppgifter från vårt register, kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

VEM HAR TILLGÅNG TILL INFORMATIONEN?

Genom att använda de tjänster som tillhandahålls av It´s Nothing Sweden AB ger du ditt tillstånd till att It´s Nothing Sweden AB överför och överlåter information till sina samarbetspartners, personuppgiftsbiträden och tjänsteleverantörer. Data som överförs till en tredje part kommer endast användas för att uppfylla de åtaganden It´s Nothing Sweden AB har gentemot dig som kund. It´s Nothing Sweden AB använder uppgifter från kundregistret för utskick och erbjudanden om våra produkter.

0
0
0
s2smodern
×

TOP

Gillar du vad du ser?

Close

Följ oss gärna för att få information om produkter m.m.